Geluidshinder


De knal- en kraakgeluiden kunnen zorgen voor geluidshinder. Dit kan ervoor zorgen dat u niet tot nauwelijks kunt slapen. Het probleem is alleen dit moeilijk te meten is. Elk persoon heeft een andere grens als het gaat om geluidshinder. Gelukkig zijn er bedrijven die door middel van een akoestisch onderzoek toch  kunnen vaststellen of er hinder is. Door middel van geluidsapparatuur meten zij of het geluidsniveau gemiddelde geluidswaarden overschrijd. Dit onderzoek zal u verder helpen bij het procederen. 

 

NSG

De Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) probeert geluidshinder in Nederland zoveel mogelijk tegen te gaan. Zij beschikt over veel kennis op het gebied van geluid, geluidshinder en de bestrijding ervan. Iedereen met vragen over dit onderwerp kan gebruik maken van deze kennis. Zowel overheden, bedrijfsleven als particulieren. NSG kan donateurs voorzien van deskundigenrapporten waarvan in een juridische procedure gebruik kan worden gemaakt.

Voor meer informatie over geluidsmetingen aan dakplaten verwijzen wij u ook door naar het Noordelijk Akoestisch Adviesbureau.

 

Silver Advocaten

Heeft u last van een knallend dak en ondervindt u geluidshinder? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze gespecialiseerde advocaten. Wij zijn al jaren actief in deze sector en hebben veel ervaring in het aansprakelijk stellen van aannemers en leveranciers.

Lees meer over een knallend dak.