Over ons


Knallende dakplaten is een initiatief van Silver Advocaten B.V. te Waalwijk. Een van onze advocaten heeft zelf last gehad van een knallend c.q. krakend dak en heeft dit probleem zelf opgelost. Na wat onderzoek bleek dat er meer mensen met dit probleem zaten. Zo is Knallende dakplaten ontstaan, om burgers te helpen bij geluidshinder van een knallend en krakend dak. 

 

Advocaten

Onze advocaten hebben jarenlang ervaring in het procederen tegen aannemers, leveranciers en verkopers. Er wordt een duidelijk dossier opgemaakt wat kan helpen bij het realiseren van uw recht. Wij zijn vastberaden om het beste resultaat te behalen. Wij staan voor uw zaak en laten niets los. 

 

Kosten

Ons kantoor treedt niet op basis van gefinancierde rechtsbijstand, maar uitsluitend op basis van uurtarief. Bent u voor rechtsbijstand verzekerd, raadpleeg uw verzekeraar. Mogelijk kunt u op kosten van uw verzekeraar een advocaat inschakelen. Komt u daar niet uit, dan kunnen wij u eventueel assisteren bij het verkrijgen van een passende dekking.

 

Contact

Ons kantoor is van maandag tot vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Wij zijn ook buiten openingstijden ook telefonisch bereikbaar. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie nader toe te lichten. 

 

Silver Advocaten B.V.

Postbus 710

5140 AS Waalwijk

T: 0416 65 00 86

F: 0416 65 22 31

E: info@silveradvocaten.com

 

Bezoekadres

Prof. Asserweg 18

5144 NC Waalwijk

KvK: 52925293

BTW: NL8506.68.025.B.01

 

Websites

Silver Advocaten heeft kennis in een ruim aanbod aan juridische rechtsgebieden. Om het overzichtelijk te maken hebben wij verschillende websites gemaakt. Hieronder staan de verschillende websites. 

Silver Advocaten

Financieel Recht Advocaten

Zorgplicht Advocaten